Velkommen til Zulu!

Eiendommen i Vagleskogen eies av speiderkretsen og benyttes av Gand KFUK-KFUM-speidere til speideraktiviteter gjennom hele året. De ulike aldersgruppene har faste tidspunkter for sine aktiviteter. I tillegg benytter speiderne Zulu også utenom disse tidene, inkludert i helger.

I Zulu er det flere bålplasser, et stort gressområde og en gapahuk. Gressplassen passer perfekt til aktivitetsområde eller teltplass. I gapahuken er det plass til over 20 personer og det er en stor bålplass inni gapahuken. 

Gapahuken ble bygget i i samarbeid med Sparebankstiftelsen og Lions Ganddal i 2008. Vi ønsker at området skal være en god plass for speidere og allmenheten i mange år fremover å setter pris på at alle rydder opp etter seg. 

Barnehager, skoleklasser eller andre som ønsker å bruke området bør ta kontakt med oss på forhånd, for å sjekke om vi eller andre er tilstede. Ta kontakt på gruppeleder@gandspeiderne.no.

Plasseringen er i Vagleskogen i Sandnes. Koordinatene til ZULU er: 58˚ 48' 2" nord og 5˚ 42' 20" øst. 

 

Bilder fra da vandrerne bygde bord i 2017

I Gand menighetslad nr 4 fra 1974 på side 9 kan en lese om en hytte som tidligere har vært i området: http://menighetsblad.gand.no/gand-menighetsblad-nr-4-1974/